Tid til Teambuilding

Tid til Teambuilding

Teambuilding tages til nye højder med A-W-A After Work Arrangement events. Vi har været på teambuildingkursus med dem i sidste uge, og vi er allesammen høje på oplevelsen! Det var så fedt, at lære hinanden endnu bedre at kende, samt nu at kende hinandens styrker og svagheder i forskellige situationer. 

AWA planlagde den perfekt teambuilding dag for os

Min leder havde kontaktet A-W-A After Work Arrangement, for at planlægge et teambuilding event med dem. Hun ville gerne have vores afdeling på teambuilding igen, fordi det sidste år havde været en kæmpe success. Vi var sidste år på tur til Samsø, for at have en dag i naturen, hvor vi skulle arbejde sammen på mange forskellige måder. Det var med en anden virksomhed, og de havde skabt forskellige scenarier, som vi skulle løse i samarbejde. Det gjorde, at vi blev kastet ud i nogle helt nye situationer, som vi aldrig havde været på på kontoret. Vi fandt nye roller end vi normalt har til hverdag, hvilket gjorde at vores personligheder kom mere til udtryk og vi kunne se styrker og svagheder i hinanden, som er rigtig godt at være opmærksom på i hverdagen.

Vi fortsatte successen

På teambuilding med A-W-A After Work Arrangement var vi rundt i København, hvilket var en helt anden form for teambuildingtilgang. De havde mere moderne events bygget ind, men det handlede på samme måde som sidste år igen om, at vi skulle arbejde sammen i nye situationer, som vi ikke kommer ud for på arbejdspladsen i dagligdagen. Hele formålet er, at man som team skal tættere på hinanden. Man skal kende til hinandens styrker, så man i hverdagens opgaver kan gøre brug af dem. Men det er også vigtigt at være opmærksom på svagheder, så man kan støtte hinanden i dem. Men A-W-A var vi ude og sejle, hvor vi med GPS skulle finde frem til poster, hvor der var quiz. Vi kunne ikke komme videre, før vi havde fået alle spørgsmål rigtigt. Derefter skulle vi lave desserter på tid, som blev bedømt af Mette Blomsterberg (ret vildt, og jeg blev lidt star struck). Det var super sjovt, fordi nogle var vildt gode til at bage og andre bare slet ikke kunne finde ud af det. Og vi skulle alle lave noget, så det gjaldt om at bakke hinanden op i det, som man kunne finde ud af. Også for at vinde konkurrencen.

Læs også mere om firmaarrangementer her.