Eventbureau København, det var det fedeste arrangement længe

Eventbureau København, det var det fedeste arrangement længe

Overvej lige dette Eventbureau i København! Jeg har lige været til event, og skriver faktisk dette indlæg sent om aftenen, fordi jeg bare er så begejstret for det fantastiske event, som jeg lige har været til. Så læs med, hvis I vil høre mere. Måske I skal afholde et event snart? 

Mega sjov aften med Nordic Event’s eventbureau i København

Jeg var inviteret til event af den virksomhed jeg freelancer for, det er jo snart December, så julefrokosterne begynder stille og roligt at poppe op. De havde derfor valgt allerede at lægge vores julefrokost nu, så folk faktisk havde tid til at komme. Det synes jeg var ret genialt, fordi December altid bliver så travl. Hvorfor ikke bare dele alle de sjove events ud over to måneder? Jeg er fan. De havde valgt at holde eventet med hjælp fra et kanon godt eventbureau i København, som hedder Nordic Events. Jeg kendte det ikke før, men jeg er virkelig imponeret over, hvor godt det hele var udført. Det må have været et kæmpe arbejde at planlægge. Jeg talte med min kollega, som arbejder i HR afdelingen fuldtid. Hun havde været med til at planlægge aftenen, og hun fortalte mig hvor fed en process det havde været.

Eventbureau i København hjælper dig med alle detaljerne til din fest

Hun fortalte, at Nordic Events havde hjulpet med alle detaljerne, og havde haft masser af gode ideer til lege, indslag, bordpynt, musik, pyntning af lokalet og så videre. Det var faktisk rigtig spædende at høre om, og jeg fik helt lyst til selv at planlægge en fest i disse fantastiske lokaler. Det er et eventbureau som har meget mere at byde på end mange andre i København, så derfor tænkte jeg, at jeg ville skynde mig at skrive dette blogindlæg og tippe om dem. Måske nogle af jer, står med en kæmpe fest I skal planlægge, eller måske skal i holde konference med virksomheden? De står nemlig for rigtig mange forskellige arrangementer. På deres hjemmeside, kan man læse om forskellige cases, som er arrangementer, de har holdt gennem tiden. Det giver et rigtig godt indblik i, hvad Nordic Events er for en størrelse og hvad de kan tilbyde. Deres hold af medarbejdere er virkelig dygtige. De var der endda til at sørge for, at alt gik som smurt, og at vi ikke manglede noget som helst. Det er en kæmpe anbefaling herfra, og jeg glæder mig til at høre om jeres fester med dette konferencebureau i København!