Få en gratis gardinbus på besøg i arbejdstiden

Få en gratis gardinbus på besøg i arbejdstiden

At indrette sit hjem kan være tidskrævende, og især når man arbejder mange timer om ugen. Så hvad med at få en gardinbus lige til døren, mens du er på arbejde? Dig og dine kollegaer kan slå to fluer med et smæk. Her kommer mit tip!

Få en gardinbus gratis forbi din arbejdsplads

Det kan være at dit kontor trænger til nye gardiner, men det kan også være, at du trænger til nye gardiner eller persienner derhjemme. Gardinbussen kommer gratis på besøg, hvor end du ønsker. Jeg tænkte, at jeg ville tippe om dette, da vi for nyligt havde besøg af en gardinbus på mit arbejde. Det havde jeg aldrig selv tænkt på, men det havde en af mine kollegaer. Hun manglede nye gardiner derhjemme, og tænkte, at det ville være smart at få besøg i vores frokostpause. Så skulle hun ikke ræse hjem, for at nå det. Og så kunne det jo også være, at nogle af os andre kunne få gavn af det. Det fik jeg, for vi trængte til gardiner i stuen og soveværelset og nye persienner i soveværelset også. Jeg havde bare slet ikke overvejet at skifte dem lige nu, fordi hverdagen kom i vejen.

Hvad er en gardinbus?

Textilringen tilbyder som en af deres service det, som de kalder en gardinbus. Det er en minibus, som gratis kommer hjem til dig eller forbi din arbejdsplads. Den kommer til dig, så du ikke skal ned i en butik. Så smart. I bussen er en gardinekspert med masser af flot inspiration til hjemme og gode løsninger. Der er stoffer og prøver på træ, metal osv. Det er ligesom at gå ind i en butik, men bare meget smartere for dem, som ikke har tid til at nå butikken før den lukker om aftenen. Men kan på forhånd fortælle Textilringen, hvilke tanker man har, så de kan forberede noget inspiration til netop det. Men Jeg havde jo af gode grunde ikke talt med dem, og eksperten i gardinbussen havde stadig masser af gode forslag. Han tog sig tid til alle vores spørgsmål og skrev vores information ned. Vi var 5 personer, som gik derfra med prøver og billeder af løsninger, så det var både et plus for os og for Textilringen. Vi sparede tid, og de fik flere kunder i biksen på en kørsel. Så hvis du står og mangler gardiner eller nye persienner, så skal du da klart overveje at få en gardinbus ud til dit arbejde. Måske nogle af dine kollegaer kan bruge det også. Det er mit lille onsdagstip til jer!

 

Skriv et svar