Flexleasing betaler sig når andre metoder ikke gør

Flexleasing er mere overskueligt i længden

Det kan være at du har hørt om flexleasing før, men aldrig rigtigt har sat dig ind i hvordan hele processen fungerer. Flexleasing tager den enorme registreringsafgift og deler den op i mindre bider, så bilen kommer i en lidt mere overskuelig mundfuld. Læs mere om flexleasing og den samlede process her!

Hvordan foregår flexleasing?

Der er ingen tvivl om at Danmark ikke er en af de billigeste lande når det kommer til biler. Når det kommer til at få fat i din drømmebil, gør det det lidt sværere. Gennem flexleasing gøres det muligt for bilejere at få en bil der virkelig afspejler dem selv og deres behov. Om det så er sport, komfort eller plads!

Når biler bliver leveret til Danmark skal der betales registreringsafgift på dem, før de kan køre på vejen med nummerplader. Skat vurderer denne afgift ved at kigge på blandt andet bilens årgang, farve, kilometer antal, udstyr og stand. Denne afgift er ofte meget stor og uoverskuelig i en enkel betaling. Ved at foretage flexleasing betaler du blot for den periode du bruger bilen og hæfter dig derved ikke på en større kapitalbinding. Dette er specielt gunstigt når der er tale om biler i mellem klassen eller over. Alt afhængig af hvor lang perioden er du leaser bilen i, betales der en procentsats af den samlede registreringsafgift. Denne procentsats ligger typisk mellem 0,5-2% om måneden.

Privatpersoner må ikke eje biler der flexleases, ifølge dansk lovgivning. Derfor finansieres bilen gennem et leasingselskab der derefter lejer bilen ud til dig. I og med leasingfirmaet køber bilen og lejer den til dig, vil du – ligesom ved et almindelig billån, skulle betale den rente som leasingselskabet kræver.

Når leasingaftalen er færdig, er det lovpligtigt at du som kunde, køber bilen. Dette gør du ved at indfri den restværdi der ligger tilbage i bilen. Når du har betalt det aftalte beløb til leasingfirmaet, overføres ejerskabet af bilen til dig. Bilen er nu fri for registreringsafgift og du har frihed til at sælge den i både ind- og udland.

Hvorfor Specialcars?

Først og fremmest tilbyder Specialcars en høj grad af service. Gennem hele processen formår Specialcars at forklare og simplificere reglerne for flexleasing. Vigtigst af alt hjælper virksomheden køberen med at sælge bilen videre hurtigst muligt. Bilen afsættes oftest i Tyskland, hvis en af Specialcars øvrige kunder ikke bider til først. Så hvis du stadig går og kigger efter din drømmebil, burde du kontakte Specialcars.

Skriv et svar