Har du brug for Ejendomsservice i København?

Har du brug for Ejendomsservice i København?

Bor du i et boligkompleks, hvor I er trætte af at skiftes til opgaverne? Duer ugesedlen ikke rigtig mere? Og er hverdagen bare lige en tand for travl, til at du også skal hjem og tage alt skraldet ud i gården? Det er tid til ejendomsservice i København med Ren Agenterne!

Bliv fri for de irriterende opgaver med ejendomsservice i København

Få ejendomsservice i København med Ren Agenterne, og bliv fri for alle de irriterende opgaver der er omkring vedligeholdelse af et boligkompleks. Du skal aldrig mere tage skrald ud, fjerne sne og salte, ordne en vaskemaskine, som er gået i stykker, udslamme et varmtvandsanlæg, du skal aldrig mere sørge for vedligeholdelse og småreparationer, varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, og udfyldning af VKO/ELO rapport. Ren Agenterne tilknytter en vicevært til din ejendom, som altid er din kontaktperson. Det føles trygt, at kende den vicevært, som kommer ud til dig, og så kan du være sikker på, at han/hun altid kender de opgaver, som de står overfør. Det er mere effektivt på den måde.

Fokus på ejendoms- og viceværtsservice

Med denne ejendomsservice i København er det vigtigt at understrege, at de udelukkende tilbyder viceværter, som varetager inde- og udendørs ejendomsservice i København. Det er altså ikke trappevask, skaktrens og rengøring. Men hvis du også er interesseret i rengøring, så kan de sagtens arrangere dette for dig, med en af deres samarbejdspartnere. Det er altså stadig nemt for dig, at få alle service dækket i din ejendom. Ren Agenterne har taget dette valg, fordi det højner kvaliteten af deres arbejde og gør, at deres viceværter kan koncentrere sig om det, de er specialister i: Vedligeholdelse af din ejendom og god kontakt med beboerne. Vi har servicen i den ejendom, hvor jeg bor. Det er faktisk syv egendomme, som alle ligger i en lukket park. Vi har vagter, som går rundt på området, samt et større hold viceværter, som holder stedet pænt og sørger for diverse. Jeg ser dem dagligt slå græs, samle blade ind, køre skrald ud, fjerne grene, som er faldet ned fra træerne osv. Det er super dejligt at vide, at alting bliver holdt pænt. Vi har også en rengøringsteam, som kommer en gang om ugen og skurer og skrubber på trapper, i vaskekælderen, omkring skraldet, cyklerne, ved postkasserne osv. Her er altid pænt til at invitere gæster over.

Læs også her om, hvordan du kan få et gratis besøg af gardinbussen.