Konferencelokaler Valby: Fleksibilitet i fokus

konferencelokaler i valby

En god konference har ikke kun et godt program, den har også gode lokaler. Skal konferencen holdes i København eller omegn, ved du sikkert, at der er en hel del af vælge mellem. Det er dog sjældent, at du finder lokaler, der er lige så fleksible og centrale som Marketenderiets konferencelokaler i Valby.

Mix dine egne konferencelokaler

Konferencer kan være meget forskellige, og derfor kræver de forskellige lokaler. Nogle gange er der brug for en stor og åben konferencesal med plads til mange mennesker. Andre gange kan det være en fordel, hvis konferencesalen er delt op i mindre rum. Hos Marketenderiet har du fuldstændig frie hænder i forhold til indretningen af salen. Der er hele 725 kvadratmeter at gøre med, så der er plads til både den store og den lille konference. Desuden har du og dine medplanlæggere mulighed for at booke mødelokaler, hvor I kan trække jer tilbage fra den store konferencesal, hvis der er brug for det.

Konferencelokaler i Valby med in-house catering

Det er ikke kun lokalerne, der er en fordel, når du booker konferencelokaler i Valby. Marketenderiet har nemlig deres egne professionelle kokke og tjenere, som er klar til at varte jer op under arrangementet. På tom mave er der jo ingen, der kan tænke klart. Og så skaber det bare god stemning, der kommer lækkerier på bordet.

Central placering og kort vej hjem

En konference kan være nok så interessant. Men hvis det er besværligt at komme derhen, så tager det altså noget af glæden. Det gælder både, når deltagerne skal derhen, men også når de skal hjem igen. Efter en lang dag er det sidste man har lyst til at skulle vente flere timer på at komme hjem.

Nem transport

Heldigvis er det ikke tilfældet, når du booker konferencelokaler i Valby. Marketenderiet har gode parkeringsmuligheder og kun en kilometer til offentlig transport. Når du vælger at holde konferencen hos Marketenderiet, kan du altså være sikker på, at dine gæster er glade både før, under og efter arrangementet.

Book i dag

Vil du være sikker på, at lokalerne er ledige, når du skal holde konference? Så kontakt Marketenderiet i dag. De kan også vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken lokaleindretning, der vil være mest optimal til din konferencetype. Er du nysgerrig efter at se faciliteterne? Så tjek deres hjemmeside ud, hvor du kan læse meget mere.