Teltudlejning – når du skal holde fest

teltudlejning

Hvis du står og skal holde fest eller andet form for udendørs arrangement, så er teltudlejning en ideel løsning. Når du lejer et telt til dit arrangement, så kan du vælge både størrelse og udseende på det. Det gør det nemt at vælge det ‘udendørs festlokale‘ når der er noget som skal fejres.

Til alle former for arrangementer

I et festtelt er der plads til alle mulige typer af events og happenings. Det kan være alt fra konfirmationer og studenterfester til bryllupper og festivaller. Et festtelt skaber rammerne om det arrangement I holder, og har I et passende udendørs areal til rådighed, så er teltet en god måde at ramme festen ind på. En havefest er en virkelig hyggelig ting, og et telt er en god løsning, hvis det danske vejr skulle byde på regn.

Uanset om du vil have teltet til at stå på græs eller en fast overflade som asfalt, så kan det også sagtens lade sig gøre. På græs kan teltet sættes fast med pløkker. Skal dit telt derimod stå på en hård overflade, så skal der indsættes betonklodser, som sikrer at teltet kommer til at stå som det skal.

Vælg til og fra når du lejer telt

Ved teltudlejning kan du nemt vælge hvor stort dit telt skal være, og hvad det skal inkludere. Ønsker du f.eks. 6, 10 eller 12 meters bredde? Og vil du gerne have vinduer i teltet? Det er også muligt at leje teltet med gulv, således at du og dine gæster ikke behøver træde i græs eller blød jord. Det kan gøre det lidt lettere for dine gæster, at troppe op i festlige sko.

Teltene kommer typisk med oprullelige vægge. På den måde kan I f.eks. have alle væggene rullet op, hvis vejret er virkelig varmt. Omvendt kan væggene nemt rulles ned hvis det er koldt, eller vinden kommer et bestemt sted fra. Det er rart at kunne tilpasse teltet på den måde. Du kan også leje et gennemsigtigt telt, så du har bedre udsyn både indefra og udefra.

Brug teltudelejning på alle tider af året

Teltudlejning og havefest lyder måske typisk som en sommerlig ting. Dog lejes telte også ud til andet end havefester. Det kan både være som øltelt til en festival eller til et julemarked. Har vi ikke alle prøvet at stå og få gløgg og æbleskiver i et lille hyggeligt telt op til jul? Du skal derfor ikke lade dig begrænse af årstiden, når du står over for teltudlejning.