Gardinbusser giver dig styr på den nye bolig

gardinbusser

Det kan være ret så stressende at flytte i ny bolig. Ikke nok med at der står flyttekasser overalt, så er der en hel del ting, der skal sættes op og ordnes, før boligen føles som et hjem. Heldigvis kan TextilRingens gardinbusser hjælpe med dit flyttekaos, så du i hvert fald ikke skal bekymre dig om dine gardiner.

En bolig uden gardiner?

Når man flytter, går det pludselig op for én, hvor mange ting, man normalt tager for givet i sin bolig. Én af de ting er gardiner. De har sikkert ikke været din førsteprioritet, men efter bare et par dage, er det nok gået op for dig, at du ikke kan undvære gardiner. Det gælder hele året. Om sommeren kan de lyse aftener og morgener gøre det svært at sove, hvis ikke man har mørklægningsgardiner. Og om vinteren har man intet privatliv, hvis ikke gardinerne skærmer for indsynet.

TextilRingens gardinbusser hjælper dig

Når vi nu har slået fast, at gardiner er en nødvendighed, hvorfor så vente med at bestille dem? Her kan du godt glemme alle argumenter om, at det er besværligt eller uoverskueligt at vælge gardiner. Med TextilRingens gardinbusser, kommer gardinerne nemlig ud til dig. De kører i hele Danmark, så det er intet problem, uanset hvor du er flyttet hen. Desuden er det helt gratis. Det skal nemlig ikke koste ekstra at have de bedste forudsætninger for at vælge de rigtige gardiner. Og det har du, når du ser gardinerne i de rum, hvor de skal hænge.

Gardinbusser med gigantisk udvalg

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilke gardiner, der passer bedst til din bolig, så frygt ej. TextilRingens gardinbusser har nemlig et enormt udvalg af gardintyper og gardinstoffer, så du kan afprøve lidt af hvert. På deres hjemmeside kan du se deres store galleri af forskellige gardiner, der bl.a. indebærer:

  • Almindelige stofgardiner
  • Mørklægningsgardiner
  • Lamelgardiner
  • Persienner
  • Panelgardiner
  • Rullegardiner
  • Markiser
  • Screens

Insektnet til sommeren

Når du alligevel er i gang med at finde gardiner, er du måske også interesseret i insektnet. Det er jo sommer, og selvom sommeren er dejlig, så er de medfølgende insekter det ikke helt så meget. Hvis du har brug for insektnet, så er det også noget, TextilRingen kan hjælpe med. Så slipper du for at rende rundt med fluesmækkeren i tide og utide og kan samtidig nyde den lune sommerbrise i boligen.

Du kan også læse dette blogindlæg om trykprøvning i boliger.