Flexleasing erhverv er den billigste løsning

flexleasing erhverv

Når man driver en virksomhed, er det vigtigt at være økonomisk minded. Det gælder også, når det kommer til bilerne. Måske ved du allerede, at det er langt billigere for dig at flexlease erhvervsbiler. Hvis ikke, så kan du roligt læse med her, hvor du får alle fordelene, når det gælder flexleasing erhverv.

Flexleasing erhverv – vil du spare penge?

Det kan i forvejen være svært at få en virksomhed til at løbe rundt rent økonomisk. Derfor er der ingen grund til ikke at spare der, hvor du kan. Flexleasing erhverv kendes også under et andet navn – nemlig splitleasing. Det er en leasingform, hvor virksomheden og medarbejderne deler udgifterne. I praksis betyder det, at man undgår en høj beskatning. Desuden betales registreringsafgiften kun for en periode på 12 måneder ad gangen. Det betyder, at din virksomhed får større økonomisk frihed, og på den måde får den bedre muligheder for at vokse.

Kun det bedste til din virksomhed

Hvorfor nøjes, hvis det ikke er nødvendigt? Sætter du pris på kvalitet i din virksomhed, er flexleasing erhverv også en oplagt mulighed. På grund af den lave afskrivning får du nemlig mulighed for at køre rundt i biler, der ellers havde været alt for dyre. Sig ja tak til luksus, og repræsenter din virksomhed med stil! På den måde kan du også vise dine kunder, at du er en professionel virksomhed, der vil tages seriøst. (Og så skader det heller ikke, at folk kigger en ekstra gang, når du kommer kørende.)

Forkæl dine medarbejdere

Der er mange måder at udnytte flexleasing erhverv til virksomhedens fordel. Luksusbilerne er et lækkert frynsegode for medarbejderne, og det skaber rigtig god stemning i virksomheden. Vil du gerne belønne medarbejdernes for deres gode arbejde og vise, at du sætter pris på dem? Så er flexleasing den mest fordelagtige løsning både for dig og medarbejderne.

Hvordan kommer du i gang?

Du har sikkert travlt nok i din egen virksomhed. Derfor kan det være rart, at nogle andre tager sig af alt det praktiske i forbindelse med flexleasing. Her kan Special Cars hjælpe dig. De har rigtig god erfaring med flexleasing både til privat brug og erhvervsbrug. Sammen finder I frem til den helt rette bil, og derefter kan du ellers bare slappe af. Så klarer Special Cars alle de kedelige ting. Kender du ikke Special Cars? Så læs mere om dem på deres hjemmeside!