Brugt Mercedes – Altid i god stand

Har du brug for en ny bil? Læs mere om brugt Mercedes

Sponsoreret indhold
Der er mange ting der skal falde på plads når man skal have en ny bil. Både pris, design, funktionalitet og ydeevne skal spille efter kundens tangent. Herudover skal der også være mulighed for en lang række ekstra udstyr, som kan gør bilen mere personlig. Hvis man søger en bil af høj kvalitet, burde man overveje en brugt Mercedes. Mercedes-Benz København tilbyder en lang række brugte Mercedes biler, hvoraf der helt sikkert er en der passer til dine behov!

Brugt Mercedes – Stort udvalg

Mercedes-Benz København har fem personvognsafdelinger i deres område. Men med det store udvalg af brugte Mercedes biler, er det ikke alle afdelinger der har plads nok til at holde på dem. Derfor har Mercedes Danmark kun to afdelinger som kan huse de 200 – 300 biler der er tale om. Gennem Mercedes-Benz afdelinger i Ishøj og Hørsholm kan man se det største udvalg af Mercedes biler øst for storebæltsbroen. Alle bilerne er selvfølgelig fuldkommen certifiserede.

Udover det brede udvalg af køretøjer, har afdelingerne også den ekspertise som der skal til for at du får din drømmebil. Salgsrådgiverne hos Mercedes-Benz København, har meget erfaring indenfor biler, mere specifikt deres eget mærke. Dermed kan disse eksperter besvare dine spørgsmål ift. dit bilkøb. Virksomheden vejleder i hvilken model der passer din behov, muligheder ift. finansiering og leasing og serviceaftaler.

Bilen bliver altid klargjort for dig

Det er vigtigt at du føler dig tilpas i din brugte Mercedes. Derfor gør virksomheden alt for at din bil er så præsentable som muligt når du køber den. Forskellen mellem en fabriksny bil og en brugt Mercedes, skal ikke kunne ses tydeligt. Derfor kræves der en grundig gennemgang af bilens eksteriør og interiør.

 

Eftersalg og service hos Mercedes-Benz

Når du først har købt en brugt Mercedes, behøver det ikke være afslutningen på samarbejdet. Selvom de brugte Mercedes biler kun sælges i to af virksomhedens fem afdelinger, kan du få foretaget service i enhver af de fem. Dermed er der mulighed for service i: Ishøj, Hørsholm, Amager, Hillerød og Søborg. I hver især af disse afdelinger, besidder virksomheden dygtige teknikere, der kan tage sig af din bil. Hermed sikrer du dig at alt er som det skal være i din brugte Mercedes.

 

Det er ikke altid lige nemt at få den helt rigtige bil, til den rigtige pris. Gennem flexleasing kan du få dine drømmebil, uden det behøver at koste en bondegård. Beregn prisen på din bil gennem en flexleasing beregner!