Autopolstring gav min bil nyt look

autpolstring

Jeg ved ikke om din bil nogensinde har fået en autopolstring. Måske har den aldrig haft brug for det, men det må man sige at min bil havde. En familiebil, som altid er fyldt op med børn, der spilder snacks på sæderne og har mudrede støvler på efter en tur i børnehave, har sat sit præg. Derfor trængte bilen til lidt mere end bare en rengøring.

Hvad skulle ændres ved min bil?

Jeg kørte forbi en autosadelmager for at forhøre mig om hvad der kunne blive gjort ved min bil, og hvad det ville koste. Jeg ville jo gerne komme hjem med en helt ny bil, uden nødvendigvis at skulle betale for en. Jeg fortalte hvilke ændringer og udskiftninger jeg godt kunne tænke mig, og så kom autosadelmageren med sine inputs. Autopolstring kan jo indebære så meget. Vi blev enige om at jeg skulle have ombetrukket bagsæderne samt have nye gulvtæpper i hele bilen. Ligeledes trængte rattet også til at blive ombetrukket.

Forandring fryder

Selvom det udelukkende er bilens indvendige udseende, der er blevet gjort noget ved, så må man i den grad sige at forandring fryder. Jeg kan selvfølgelig selv se en kæmpe forskel fra før. Bilen ser bare ny ud indeni nu, hvor den før så ret beskidt og brugt ud. Jeg er ret imponeret over hvad en autopolstring kan gøre ved ens bil. Vi kommer ikke uden om at det slider på bilens interiør, hver dag at have børn siddende i det.

Dog er jeg nu lidt ekstra øm over for den, og tænker mere over, hvordan det nye sædebetræk og gulvtæpperne, kan holde sig pæne længst muligt. Derfor har jeg også lavet en aftale med mine unger om at vi ikke spiser snacks som fedter, når vi sidder i bilen, og har det været sjaske vejr, så ryger der et par blå futter ud over de mudrede støvler.

En autopolstring er godt givet ud

Mine børn er også vilde med de små forandringer i bilen. De føler også lidt at vi har fået en ny bil. I hvert fald indeni. Personligt synes jeg at pengene til en autopolstring er givet ret godt ud. Selvom min bil ikke fejler det store når det kommer til alt det mekaniske, så trængte det indre bare til en forbedring. Derfor har jeg også lidt fået følelsen af at min bils levetid lige er blevet forlænget. Og nå ja, så har den autopolstring da også gjort at jeg ikke længere er flov over at have passagerer med i bilen.