De bedste lokaler til en firmafest i København

De bedste lokaler til en firmafest i København

Skal I fejre noget i firmaet? Måske skal I holde sommerfest eller julefrokost? Eller måske har en af jeres ledere opnået et rigtig godt resultat? I dagens blogpost skal det handle om det fedeste lokaler til firmafest i København. Bare læs med, og lær meget mere om hvor, hvordan I booker, og hvad I kan forvente. 

De bedste lokaler til en firmafest i København

I Marketenderiets lokaler til firmafest i København, er det højt til loftet og plads til store selskaber. Med et lokale på hele 725 kvadratmeter er der massere af plads i Marketenderiet til at holde en kæmpe firmafest med op til 700 mennesker. Man kan dog også holde en mindre komsammen ved at dele det store lokale op i mindre, mere intime rum. I kan bestille middag ligegyldigt, hvor stor en fest i holder. Marketenderiet har dygtige kokke ansat, som gerne imødekommer ethvert ønske du måtte have til aftenen. Det kan også være, at I har allergigere i selskabet, så kan de lave specielle retter til dem. De kan også lave både sunde retter, men rigtig gode desserter. Derudover er der en super hyggelig gårdhave, som I kan benytte, når personer fra selskabet vil ryge eller have et lille break.

Tæt på centrum

Marketenderiet ligger tæt på centrum af København i bydelen Valby. Der er otte minutters gågang til Valby Station, 4 minutter fra motorvejen og under 15 minutter til Rådhuspladsen. Det er derfor let let at komme til og fra – uanset om gæsterne kommer i bil, på cykel, med offentlig transport eller direkte fra Københavns Lufthavn. Der kører også masser af taxaer, så I nemt kan komme frem og tilbage fra festen. Det er også nemt at komme til masser af hoteller og hostels, som ligger i nærheden. og hvordan kom det hele så til? Marketenderiet er den tidligere FLSmidth kantinebygning, men i 2014, blev den til Marketenderiet. Herfra blev det med det samme en venue med de fedeste lokaler til firmafest i København. Først fik lokalet dog et kærligt løft, så Marketenderiet i dag udgør et moderne og strømlinet venue, der kan tilpasses stort set hvilket som helst arrangement. Store som små. Og det er et spændende område, fordi alle de rundtomlæggende bygninger også er i rivende udvikling. Der er bygget masser af lejligheder, og kommer nye supermarkeder også.

Du kan også læse mere her, om hvordan du lejer Marketenderiets lokaler til konference eller messe, og samtidig er tæt på centrum af Hovedstaden.