Parterapi i Roskilde reddede vores forhold

Parterapi Roskilde reddede vores forhold

Der er ikke mange af mine venner, som har gået til parterapi, og jeg vidste derfor ikke særlig meget om det. Men min gode veninde fortalte mig, at hende kollega og kollegaens mand havde haft et godt forløb med parterapi i Roskilde hos Polonius. Så det gav vi et skud!

Parterapi i Roskilde med Polonius NLP

Nu bliver det lidt personligt, men jeg har bestemt mig for, at dele vores historie, da der måske er nogle af jer, som kunne bruge noget hjælp. Jeg har lange kæmpet med en lettere depression og mine følelser er én stor rutsjebanetur. Hver dag. Og det har selvfølgelig taget hårdt på min mand og vores forhold. Han har været en stor støtte, men der har været mindre lidenskab i vores forhold og mere partnerskab. Han har følt, at han skulle være stærk for mig, og jeg har ikke haft overskud til at tage mig af ham. Så derfor besluttede jeg, at vi skulle starte et forløb, hvor jeg går til terapi, men også hvor vi går til parterapi. Jeg fandt et sted i Roskilde hos Polonius NLP efter min veninde havde nævnt det for mig, og jeg ringede dem hurtigt op og fik en tid. Det er utroligt, hvor stor en lettelse det var, bare at bestille en tid. Så langt, så godt.

Vores parterapiforløb går godt

Jeg er så glad for, at vi startede forløbet i parterapi her i Roskilde. Polonius NLP har nogle utrolig dygtige terapeuter og psykologer ansat, og de har været en kæmpe hjælp for mig og min mand. Jeg vil nærmest sige, at Polonius reddede vores forhold. Jeg tror ikke nødvendigvis, at vi var blevet skilt nu, men jeg var meget bevidst om, at lidenskaben var væk og det var mere trist og hårdt i hverdagen. Mere praktik. Og det tager altså på et forhold. Vi har fået talt en masse ting og situationer igennem, jeg har fået rigtig meget hjælp, og vi har sammen fået forskellige redskaber, som vi kan bruge i vores hverdag og i vores forhold. Jeg har også fået redskaber, som jeg skal bruge, for at ændre min tankegang, når jeg møder min depression. Det har hjulpet mig til at styre mine tanker, når de går amok. Jeg har smidt min medicin, hvilket gør mig helt utrolig glad og jeg føler mig fri, fordi jeg ikke er afhængig af det mere, for at være glad.