Overvejer du operation af poser under øjnene?

operation af poser under øjnene

Har du gået og overvejet om du skal få foretaget en operation af poser under øjnene? I indlægget her fortæller vi dig mere om hvad det indebærer, og hvad der skal til for at få foretaget en sådan operation.

Hvorfor få operation af poser under øjnene?

Der er flere gode grunde til at få foretaget en operation af poser under øjnene. Det er ret individuelt om man vælger det af kosmetiske årsager eller slet og ret fordi poserne rent fysisk generer for syn eller andet. Det er natuligt at huden bliver mere slap, som vi bliver ældre. Elasticiteten i huden bliver svagere. Det resulterer også i løsere hud under øjnene. Når vi får tydelige aldrings tegn i ansigtet, er vi ofte mere tilbøjelige til at få gjort noget ved det. Ansigtet er nemlig det som alle ser, og som vi typisk ikke rigtigt skjuler.

Måske du allerede har prøvet at få lidt botox sprøjtet ind ved en særlig fremtrædende rynke? Det er bestemt ikke alle der er lige tilbøjelige til at få foretaget kosmetiske behandlinger, så om man vælger en operation af poser under øjnene er ganske individuelt. Som jeg nævnte før, så kan der også være ikke-kosmetiske årsager til at få foretaget en sådan operation. Hvis du direkte er generet af den hud der hænger under dine øjne, f.eks. fordi den blokerer for noget af dit udsyn, så er en sådan behandling i den grad værd at overveje.

Tal med en klinik om problem områderne

Hvis en operation af poser under øjnene er noget du overvejer, så kontakt en klinik som specialiserer sig i den slags operationer. Nogle gange kan det være alle de spørgsmål man sidder med i hovedet, som gør at man ikke får taget sig sammen til at få en operation. På klinikken kan de også vurdere om din situation er kosmetisk eller sundheds mæssigt forbundet. I nogle tilfælde kan du nemlig få dækket hele eller dele af beløbet, når det drejer sig om ikke-kosmetiske behandlinger.

Uanset hvad, så er det godt at få klarhed, og en konsultation er ganske uforpligtende. Det er lidt med forskel om den koster noget eller ej, men du kan jo begynde med at læse om behandling af poser under øjnene på et par klinikkers hjemmesider, og så ringe eller skrive til dem for yderligere Information. Din egen læge kan i mange tilfælde også referere dig hvis det drejer sig om en operation som ikke er kosmetisk forbundet, så undersøg dine muligheder.