Har du brug for en fedtsugning af din hals?

Har du brug for en fedtsugning af din hals?

Hej bloggen! Er der nogen af jer derude, som oplever, at have overskydende fedt på hals og kæbe? Det kan være, at du kunne have brug for en fedtsugning af din hals. Dette kan du læse meget mere om på bloggen her i dag. Læs med og lær meget mere.

Fedtsugning af hals er slet ikke så omstændigt

I København er det ikke svært at få en fedtsugning af din hals. Her er der nemlig en virkelig dygtig læge, som hedder Bonnie Erichsen. Hun har en klinik, hvor de har mange års erfaring med at hjælpe folk af med deres ekstra fedt. Om det er på lår, baller, hals, kæbe eller hvor du nu har fedt, som du bare ikke kan komme af med trods sund mad og masser af motion. Det er ikke nemt, når man først har fået fastlagt sine fedtdepoter. Men hvornår bliver dine fedtdepoter egentlig fastlagt? Det gør de allerede i puberteten. Faktisk, når man bliver født, er det bestemt i ens DNA om man har tendens til større eller mindre fedtdepoter. Når man så går igennem sin pubertet, bliver det fastlagt, hvor disse fedtpoter lægges i kroppen. Det er altså forskelligt fra alle personer.

Kroppen og dens finurligheder

Alle vores kroppe er forskellige og derfor er det ikke pinligt, at man kan have brug for en fedtsugning af hals og kæbe. Nogle kan have brug for det på maven eller overarmene i stedet. Men hvordan foregår det hos Bonnie Erichsen? En fedtsugning i hendes klinik foregår således: Der bliver lavet et lille snit på en halv centimeter foran hvert øre og under hagen. Gennem disse snit føres en kanyle ind og fjerner overflødige fedtceller, så din kæbelinje bliver mere markeret. Når alle de overflødige fedtceller er fjernet, så lukkes de små sår med et enkelt sting. Herefter får du en let komprimerende bandage om hovedet, som skal holde sammen på det hele og sørge for, at sårene ikke bliver beskidte eller får sol. Du skal tilbage på klinikken efter ca. en uge for at få fjernet tråden i sårene, og så vokser de egentlig bare sammen som bitte små ar, du slet ikke kan se. Det er ikke svært, og det er heller ikke sådan, at der er en lang periode efterfølgende, hvor du ingenting kan. Du kan endda køre hjem efter behandlingen, hvis du vælger lokalbedøvelse.

Du kan læse meget mere på bloggen lige her.