Frokostordning i København – En du savner i weekenden

Frokostordning i København der bruger friske råvarer

Når man skal have frokost på sin arbejdsplads, er det enormt vigtigt at man er glad og tilfreds med det måltid man får. Selvom mange siger at morgenmad er det vigtigeste måltid på dagen, behøver det ikke betyde, at man ikke skal ernære sig ordenligt resten af dagen. Hvis du er træt af dårlig kantinemad eller lunkne madpakke og bor i nærheden af hovedstaden, kan det være at du skal læse lidt videre om den bedste frokostordning i København.

Frokostordning i København – Gør det selv?

Hvis man selv skal stå for sin frokostordning, er der ligepludselig mange ting man skal sørge for, før det bliver en succes. Først og fremmest skal man som virksomhed finde en der kan stå for indkøb, planlægning og madlavning alle dage – hvilket ikke altid er helt nemt. Derudover skal der også være et køkken til rådighed, som kan dække de madlavningsbehov der er. Derfor er det ofte nemmere at hyre en virksomhed, der har styr på madlavningen hver eneste dag.

Hvilken frokostordning skal jeg vælge?

Når man skal finde den helt rigtige frokostordning i København, er det mange ting der skal være styr på, før det giver mening. Herudover er det også en lang række forskellige virksomheder, at vælge imellem.

Først og fremmest skal maden være i orden – det vil sige af god kvalitet og tilbedredt på en spændende måde. Dermed er der en del virksomheder man kan udelukke. Men hvis man skal finde en virksomhed som virkelig har styr på sin madlavning, er Nordic Event ikke et dårligt valg.

Fra basen i Valby, er det Nordic Caterings mål at skabe et exceptionelt måltid hver eneste dag – alle dage! Den lækre frokostbuffet leveres hermed til kunder der ønsker den, i København og omegn. Hvis man derimod ikke har kontor i Københavnsområdet, er det sikkert stadigvæk muligt at skabe en leveringsaftale med Nordic Event.

Hvad kan jeg forvente i min frokostordning?

Som del af frokostbuffeten serveres der en varm ret hver dag, tilberedt af profesionelle kokke. Til hovedretten er der altid nybagt rugbrød og varieret pålæg, i tilfælde af den ikke falder i ens smag. Til sidst serveres der salat hver eneste dag. Retterne varierer hver dag, for at skabe den bedste og mest varierende frokostordning.

 

 

 

Det er vigtigt på arbejdspladsen at man har det godt på kryds og tværs. Teambuilding skaber en fremragende mulighed for at ryste posen. Læs mere om teambuilding og virksomheden bag arrangementerne!