Webbureau der laver hjemmesider

I dag skal det handle om et webbureau, som har lavet min hjemmeside. Den I er på lige nu. jeg er ret glad for den. Jeg får dagligt kommentarer på, at den er flot lavet

Hej alle sammen! I dag skal det handle om et webbureau, som har lavet min hjemmeside. Den I er på lige nu. jeg er ret glad for den. Jeg får dagligt kommentarer på, at den er flot lavet og det er altså mega fedt, når nu det er mit job. Læs med.

Hyr et webbureau til at lave din hjemmeside, ligesom jeg gjorde

Det er ikke mange år siden, at jeg sad og kodede min allerførste hjemmeside. Det var en blog, ligesom den i er på nu, men men mange fejl og mangler. Den var jeg ellers virkelig glad for. Men som I kom flere og flere til, er der kommet flere behov herinde. Derfor kontaktede jeg for 6 måneder siden et webbureau, som skulle hjælpe mig med at bygge en blog 2.0. Jeg glædede mit virkelig meget, da vi gik igang med processen. Vi startede med at brainstorme og jeg sad sammen med deres bedste webmastere og fandt ud af, hvad der var brug for. Det var en spændende proces. De havde en masse gode råd til mig og jeg tog i mod hver eneste tip, jeg kunne. Det var så fedt at se, hvordan de tog opgaven til sig. De har mange års erfaring, og det kan man virkelig mærke. Derudover havde de i forvejen arbejdet på nogle vildt seje produkter, og det gjorde, at jeg ikke var et sekund i tvivl om, at det skulle være det webbureau, som skulle lave min hjemmeside.

IT er en vigtig ting i vores hverdag

Jeg har som sagt selv fået opbygget en website fra dette webbureau, som jeg virkelig er glad for. Det er så vigtigt i 2021, at man har en hjemmeside, hvis man har et produkt. Især nu hvor der har været nedlukning i så mange måneder kan man mærke, hvor vigtig en internetpresence er. Der er ikke noget ved min hjemmeside, som jeg ikke kan lide. Jeg er virkelig imponeret over at arbejde sammen med dette webbureau, som bare var så professionelle hele vejen igennem. Jeg var tilknyttet en webmaster, som bare var så sød og altid svarede på mine dumme spørgsmål. Jeg kan også høre på jer alle sammen, at I er super glad for den her nye hjemmeside lavet af netop det webbureau, som jeg taler om i dag. Jeg har ikke fået noget for at tale om dem, men jeg synes bare, at det er på sin plads.

Du kan også læse meget mere her.