Skolemad, som gør maven glad

Skolemad, som gør maven glad

Det er nemmere end nogensinde at bestille skolemad til dine børn. Med SkoleMads madnet kan du bestille mad til dine børn, til dig selv, til arrangementer og meget mere. Det tænkte jeg, at vi kunne tale lidt om på bloggen i dag. Læs med og lær mere om en nem hverdag. 

Skolemad, som gør maven (og dig) glad

Når dine børn er glade, er du glad. Så hvad med at investere i SkoleMads lækre madordning til dine børn? Det er super nemt at være bruger hos SkoleMad, fordi de har det brugervenlige Mad Net. Herinde bestiller du din mad via dit login. Det er et af de bedste bestillingssystemer på madmarkedet, og bliver brugt over hele landet på 400 danske skoler, institutioner og firmaer, i 10 skolekøkkener, samt i 40 køkkener. Dine børns skole bør også gøre brug af dette. Det gør det nemmere end nogensinde, at få sund og nærende mad i børnene, og de kan også lære om mange forskellige ingredienser, ved at prøve nyt mad hver dag. Det er en super rimelig pris, og inde på SkoleMads hjemmeside kan du læse om, hvad du præcis betaler dine penge til. Først og fremmest til den mad, som du bestiller, men herefter lister de op, hvordan dine penge bliver brugt.

Hjælp til bestillinger, lagerstyring, regnskab og meget mere

SkoleMad hjælper dig med bestillinger, lagerstyring, regnskab og meget mere, og giver dig kort sagt flere timer i døgnet. Ligegyldigt hvilke slags kunde du er, er der uendelige muligheder for mad. Der kan leveres til den travle virksomhed med masser af sultne medarbejdere, en skole med kræsne børn og forældre (som kræver, at deres børn får sund og nærende mad), samt pensionister, som gerne vil have god tid til at få overblik over dit store udvalg af mad muligheder. Du kan også bestille til events og meget mere. SkoleMad tilbyder et smidigt og effektivt system til at klare salget af mad. Det har aldrig været nemmere. Du ved på forhånd, via systemet, præcis hvor meget der skal fremstilles, og systemet kan sende automatiske e-mail ordrer til dine underleverandører. Bageren kan for eksempel få en e-mail lige over midnat med antallet af boller der skal bages og være klar til om morgenen, så kan ved præcis, hvad der skal laves, når han møder ind før daggry. Det kan også være en email til skolekøkkenet, så de ved hvad eleverne skal spise den dag.

Læs mere om madordninger her.