Pullerter er meget populærer i bybilledet

Pullerter er rigtig gode at have foran sit hus eller i bybilledet ved gågader osv. Jeg håber, at du i dag vil læse med omkring disse og lære mere.

Hej bloggen! Jeg er glad for, at I er kommet forbi bloggen her i dag. Vi skal tale om sikkerhed i bybilledet. Pullerter er rigtig gode at have foran sit hus eller i bybilledet ved gågader osv. Jeg håber, at du i dag vil læse med omkring disse og lære mere.

 

Pullerter beskytter dig, når du går rundt på gaden

Først og fremmest, kan vi lige tale om det spørgsmål, som du helt sikkert sidder med: Hvad er pullerter? En pullert er en metalpæl eller jernpæl, som enten står fast i jorden eller kan køre op og ned. Jeg er sikker på, at du har set dem i gadebilledet, f.eks. rundt om supermarkedet, ved gågaden, ved julemarkeder, store firmaer, lufthavne, IKEAs butikker har dem, you name it… Derfor er jeg altså ret sikker på, at du har set dem. Det er en god måde at sætte barierer op imellem gående og biler/lastbiler. På den måde kan bilerne ikke komme ind, der hvor man går, og man skal altså ikke være nervøs for at komme tæt på en bil. Det har der jo desværre været mange tilfælde omkring i de sidste mange år. Det er noget værre noget, og derfor er disse pullerter rigtig gode. Læs med nedenfor og lær mere.

Føl dig sikker med disse pæle i gadebilledet

Jeg har ikke pullerter rundt om mit hus, men der er nogle på min vej, som har. De har dem ligesom istedet for et hegn ved deres indkørsel. Mange husejere har en form for port eller anden aflukket løsning, så biler ikke bare kan komme ind og ud af deres ejendom, men jeg synes faktisk pullerter er flotte, fordi det skaber mere luft foran boligen. De er ikke mere end omkring 1 meter høje, og dette gør, at man nærmest ikke ser dem foran huset. Det er ihvertfald ikke det, som man fokuserer på. Hvis du har lyst til at høre mere, så kan du læse meget mere på virksomhedens hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. De er super dygtige, og jeg kan høre på min nabo, at de var glade for at arbejde sammen med dem. Det er også derfor jeg kender til dette pullert firma, fordi min nabo taler om det hele tiden 😀 Det er lidt sødt. Så nu kender i også til det!

Læs mere på bloggen lige her og ha’ en dejlig dag derude alle sammen.