Overvågningskamera

Jeg har længe gået med tanken om at have nogle overvågningskameraer siddende rundt omkring huset. Jeg syntes ikke at vi ligefrem bor i et udsat område men jeg syntes nu alligevel at det ville være rart med et overvågningskamera til når man nu skulle ud og rejse eller lignende.

Jeg hoppede online og fandt frem til Specialkamera.dk som havde et stort udvalg af forskellige overvågningskameraer, her brugte jeg lidt tid på at læse om de forskellige kameraers kunnen og egenskaber og fandt frem til en model som havde det jeg søgte, til en fornuftig pris.

Jeg har nu haft overvågningskameraerne siddende i 2 måneder tid og det har kørt helt upåklageligt. Heldigvis har jeg ikke haft brug for dem i den forstand, men det har været meget sjovt at kunne se når ungerne kommer sent hjem fra en bytur eller andet.

Selve opsætningen af overvågningskameraerne gik rigtig fint. Der medfulgte nogle beslag som jeg har skruet fast oppe under taget så de både har et godt udsyn men også er lidt i skjul. Herfra kunne jeg vælge at sætte et SD i kort i eller tilslutte overvågningskameraerne til WiFi hvilket jeg endte med at gøre. Så nu kan via min computer nemt og hurtigt tilgå nattens optagelser, eller hvis (7-9-13) vi skulle have indbrud en dag, nemt kan finde overvågningen frem til politiet eller vores forsikring. Det har helt klart givet noget tryghed at have dem siddende. Nu skal vi eksempelvis ud og rejse i en uges tid og der ved jeg at det kommer til at gøre rejsen mere behagelig for mig.

Jeg vil give den samlede oplevelse, både med bestilling og modtagelse af varen og selve produktet 5/5 stjerner. Der var hurtig levering, det var nemt at sætte op og det har virket lige siden. Varm anbefaling herfra.