Boligstyling kan du lære at bruge hjemme hos dig selv

boligstyling

Har du en drøm om at arbejde med boligstyling eller bare det at kunne indrette dit eget hjem virkelig lækkert? I indlægget her får du nogle tips til hvordan du selv kan blive god til at se muligheder der hvor vi andre ser begrænsninger. Det er nemlig det det handler om.

Boligstyling som hobby eller erhverv?

Hvad end du drømmer om at gøre boligstyling til dit erhverv eller ønsker det som en hobby, så har vi nogle ret gode indretnings tips vi gerne vil dele med dig. Når vi indretter, handler det nemlig om inspiration, og det er også nøgleordet her. Vær ikke bange for selv at opsøge inspiration og gøre brug af det du finder. På den måde kan du nemlig også bedre inspirere andre.

Den inspiration og de tips du finder, kan du prøve af i eget hjem og se om det virker som du havde tænkt. Der er masser af DIY projekter at kaste sig ud i. Det kræver noget trial and error – sådan er det altid. Hvis du gerne vil nå længere ud med det du laver, så sørg for at gøre brug af de sociale medier. Det er her du kan dele dine projekter, samt tips og gode råd.

Uddan dig selv hele tiden

Det kan godt betale sig at investere tid i at blive bedre. Du behøver ikke nødvendigvis tage en uddannelse inden for boligstyling og indretning. Der er masser af læring og inspiration at hente andre steder. De digitale platforme er der hvor du kan finde rigtig meget brugbar viden. Der findes masser af blogs og Youtube kanaler med folk som deler deres erfaringer inden for boligstyling og DIY hacks. Pinterest, Instagram og Tiktok er også ganske velegnede platforme at finde bolig- og indretnings inspiration på.

Der findes mange danske og udenlandske Instagram profiler, som deler de små og store projekter som de laver i deres hjem. Det kan være alt fra en gammel lægevilla, som skal totalrenoveres til en 45 kvm lejlighd på Østerbro som skal plads optimeres. Sådanne profiler er virkelig hyggelige og inspirerende at følge med på. Måske du skal til at starte sådan en profil selv? Det kan opgså være du vil kaste dig ud i at lave små videoer til stories, reels og Tiktok, ja måske endda til Youtube. Her er det igen en god ide at se hvordan andre gør. Ikke kun hvordan de bruger boligstyling, men også hvordan de får en video til at være spændende.